Απότιμηση Εκδήλωσης και Ευχαριστίες

Απότιμηση Εκδήλωσης και Ευχαριστίες

8 Μαρτίου 2014

Για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Μεγαλόπολης η ημέρα αυτή ήταν μια ημέρα χαράς, αγάπης, γιορτής, ενημέρωσης, ιστορικής αναδρομής, εκτίμησης, ανάδειξης του έργου μας αλλά και σεβασμού σε αυτούς που έδρασαν και πρόσφεραν σε αυτό το «Σωματείο», σε αυτό το «σύνολο των ανθρώπων» που έχουν ιδιαίτερη σχέση με την φύση και το θήραμα. Μιλάμε βεβαίως για τους Κυνηγούς, μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μεγαλόπολης.

Η εκδήλωση που οργανώθηκε από το ΔΣ του Συλόγου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου έφτασε από νωρίς στο κέντρο ΑΛΩΝΙΑ και γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα. Η ετήσια αυτή χοροεσπερίδα δεν είχε μόνο εορταστικό κλίμα με τραγούδι και χορό, αλλά και ενδιαφέροντα θέματα όπως ανάδειξη του έργου του Συλλόγου από το 1977 όπου ιδρύθηκε, με προβολή DVD και παράθεση συνεντεύξεων από όλους τους διατελέσαντες προέδρους έως και σήμερα.
Έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε όλους τους διατελέσαντες προέδρους έως και σήμερα ενώ επίσης έγιναν ομιλίες καθαρά κηνυγετικού ενδιαφέροντος από ανθρώπους του κυνηγιού και μόνο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Γ΄ΚΟΠ, Μαρκόπουλος Κων/νος, ο οποίος τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χίνη Βασίλη με τιμητική πλακέτα, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Ρουμελιώτης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας Στασινός Παναγιώτης, καθώς και οι αντιπρόεδροι των Συλλόγων Δημητσάνας και Σπάρτης.
Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του για την ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα και εύχεται σε όλους οικογενειακή και προσωπική υγεία.

Εκ του ΔΣ.

Scroll To Top